Verantwoord ondernemen

Wij hebben als goed doel voor de Stichting Duniya gekozen, omdat wij de oprichters (sinds 1996 door Mirjam Letsch en Hans de Clercq) persoonlijk kennen, hun projecten in India zelf bezocht hebben en al jaren hun waardevolle initiatieven in India volgen. Wij weten zeker dat onze donatie goed besteed wordt. Wij hebben bewondering voor de wijze waarop zij met name arme en hulpbehoevende kinderen en hun ouders ondersteunen door ze de juiste voorzieningen te bieden en zorg dragen voor scholing, gezonde voeding en vervolgtrajecten. Kortom: een toekomst! 

''De wereld kunnen wij niet veranderen, iemands wereld wel'' is de slogan van Stichting Duniya en daar dragen wij met ons bedrijf graag een steentje aan bij! Ook bijdragen met een donatie of benieuwd naar de foundation? Kijk voor meer informatie op hun website.

VERANTWOORD-ONDERNEMEN-1.jpg
 
VERANTWOORD-ONDERNEMEN-2 2.jpg

ons bezoek aan india

Aan de ene kant van het land spullen inkopen voor Artisan Home en aan de andere kant het project van Stichting Duniya bezoeken. Daar zaten we niet mee en we hadden er een lange reis voor over om te zien waar onze (en jullie!) donaties aan besteed worden. Het welkom was geweldig en na ons bezoek wisten we één ding zeker: hier komt onze steun goed terecht.

 

lees meer over onze steun aan stichting duniya

BERICHTENGuest User